INICI

SOM REAL BOARDS

 

La recerca del monopatí perfecte pot suposar un mal total per als nouvinguts i principiants. Per tal d’alleujar els vostres problemes, heus aquí alguns consells útils sobre què cal buscar en comprar el vostre primer monopatí i com trobar la configuració adequada per a les vostres necessitats de patinatge. Una cosa és certa: els patinadors amb la configuració correcta practiquen molt més la diversió.

 

Tot i que a primera vista pot resultar difícil distingir totes les parts d’un monopatí, hi ha algunes coses bàsiques que podeu tenir en compte per ajudar-vos a crear un monopatí complet.

 

Imagen relacionada

 

RECOMANACIONS DE MIDA: DECK

 

Per descomptat, la vostra preferència personal entra en joc quan es determina l’amplitud o amplitud de la vostra junta. Les tendències actuals del skateboarding també poden influir en la vostra decisió sobre l’amplada o la forma del vostre tauler. Una bona orientació per triar la mida de la coberta es basa en la mida del cos. Mireu la taula per trobar l’amplada correcta per a la vostra mida. L’amplada d’un monopatí sempre es dóna en polzades. Una polzada correspon a 2,54 cm.

 

 

 

TERRENY

 

En triar la vostra configuració, heu de tenir en compte quin estil de patinatge voleu centrar. Si ja coneixeu les vostres preferències, o simplement voleu trobar una bona configuració, tingueu en compte els següents suggeriments. Com es va esmentar anteriorment, aquestes són només recomanacions, no requisits.

 

PATINATGE SOBRE PARCS / TOT ARREU

 

Si us sentiu més còmode en els skateparks o simplement no us heu decidit, us recomanem anar amb una configuració integral. Les taules són d’entre 7,57 «i 8,5» d’ample i són adequades per a gairebé qualsevol terreny, ja que proporcionen el millor compromís entre maniobrabilitat i estabilitat.

 

Resultat d'imatges de skatepark

 

 

 

STREETSKATING

 

Al patinatge sobre carrer, tot es redueix a la vostra imaginació i a la vostra interpretació del medi ambient. Qualsevol cosa es pot patinar i només la vostra creativitat és el límit. Consell: tingueu sempre a la vostra disposició una cera de patinatge quan patineu les voreres i els rails.

 

Resultat d'imatges de street skate

 

 

 

Translate »